Rolls-Royce fotózás

Nincs is annál kellemesebb, mint egy stresszes, fárasztó, munkával töltött nap után beülni egy Rollsba, hagyni, hogy gombnyomásra magától bezáródjon az ajtó, és élvezni, ahogy végtelen csendben siklik a lakásszerű jármű, tökéletes szigetelésével kizárva a külvilágot…

Alanyi jogon járnia kellene ennek az élménynek mindenkinek. Csak 156 millió dolog választja el ettől a Föld lakosságának 99,99 százalékát. Ennyi forintba kerül az a Rolls-Royce Cullinan, amit kipróbáltunk a Portfolio.hu újságírójával.

Amikor Nagy Viktor a Portfolio-tól szólt nekem, hogy le kellene fotózni egy Rolls-Royce-t csak pislogtam. Két napig azon agyaltam, hogyan lehetne olyan elegáns képeket készíteni a kocsiról ami igazán kiemeli a szépségét. Az ötletem először az volt, hogy egy repülőtér hangárban, lámpákkal bevilágítva igazán dögös képeket lehetne készíteni egy ilyen járgányról. De ezt megoldani 1 napi szervezéssel, és úgy hogy kb 2 órára szabad a kocsi, elég nehézkes dolog.

Ekkor ugrott be az ötlet, hogy akkor legyen a szépség, a luxus ellentéte és vigyük vissza a kocsit egy olyan helyre ahol lehet épp csak egy alkatrésze készülhet jelenleg is. (Jó nem épp ennek a kocsinak az alkatrésze, de talán egy olcsóbb gurulni képes kocsié igen) Így került ez a gyönyörű Rolls a Csepel Művek macskaköves utcáira. Teljesen idegen dolog volt egy ilyen járműben ülni és a csepeli gyárak közt fotózásra méltó helyet találni a kocsinak. Mindenki megcsodálta aki látta, és még kérdezték is hogy mi keresnivalója egy ilyen helyen. Annyira tetszett ez a kocsinak idegen környezet, hogy még egy gyár szerelőcsarnokába is beálltunk a jó képekért.

De a lényeg, hogy szerintem a képek magukért beszélnek. Nézzétek és olvassátok el a Portfolio.hu cikkét is!