sdr

Nagyképes fotósorozatom az Index-en!

A Sziget fesztivál üzemeltetéséhez rengeteg ember munkájára van szükség. Vannak, akik egész évben ezzel foglalkoznak, másoknak csak néhány napi elfoglaltságot jelent. 12 dolgozót kerestünk meg, akik mind valamilyen szempontból elengedhetetlen feladatot töltenek be. A színpadmestertől a szakácsig mindenki elmondja, hogy milyen a Sziget az ő szemükön keresztül.

A fotósorozatot az indexnél töltött gyakorlatom alatt készítettem, amihez Földi Gábor újságíró írt egy remek NAGYKÉPES CIKKET.

Kimondottan élmény tud lenni úgy egy Sziget fesztivál, ha te sajtó-munkatársként veszel részt rajta. Fotósként lehetőségem volt a Nagyszínpad backstage-ében az alapító Gerendai Károly mellett ebédelnem, sok-sok sztárral körülvéve, miközben épp a fotósorozathoz várakoztam a Sziget Nagyszínpad színpadmesterére, hogy lefotózhassam.

…és ami még jó érzés tud lenni, hogy az egyetemi kapcsolatok még egy fesztiválon való munka közben is nagyon szépen meg tudnak jelenni. Legjobban ezt Szűcs Gergely fogalmazta ezt meg, a fesztivál utáni facebook posztjában.

MindenholMETU – Sziget Nagyszínpad——————————————————Az egyetemi bajtársakkal való szoros együttműködés a következő…

Közzétette: Metorika – Szűcs Gergely – 2018. augusztus 20., hétfő
Sörözés a VIP-ben 🙂
Szekeres Máté “Sziget dolgozók” fotósorozatának egyik képe.
További képek az Index.hu-n!