DiscoverEU, utazz ingyen az Unióban

Szeretsz utazni? Szeretnéd megismerni a világot? Akkor semmiképp se hagyd ki a következő lehetőséget, amit a DiscoverEU biztosít neked!

De mi is a DiscoverEU?

A DiscoverEU egy uniós kezdeményezés, ami alkalmat nyújt a 18 éves európai fiataloknak arra, hogy felfedezzék Európa ezer arcát, kulturális örökségét és történelmét, illetve új barátokat szerezzenek a kontinens különböző szegleteiben.

Ha nyersz ezen a pályázaton, akkor egy szabadon választott Interrail jegyet kapsz, mellyel szinte teljesen ingyen tudod használni az európai országok vasútvonalait. Viszont készülj fel arra, hogy sok esetben kell helyjegyet is váltanod, amit az EU nem fedez és teljesen önállóan kell lefoglalnod.

Térkép fényképezővel, illetve a DiscoverEU hashtaggel.
Forrás: europa.eu

Ne feledd, ez egy kihagyhatatlan lehetőség, amire egész életed során emlékezni fogsz!

Ha kedvet kaptál a dologhoz, és szeretnél több információt megtudni ezzel kapcsolatban, akkor látogasd meg ezt az oldalt.

Kell még egy kis bátorítás?

Akkor kövesd az oldalunkat, mivel én is részt vettem egy DiscoverEU utazáson, amivel több mint 2 héten keresztül ismerkedhettem az EU országaival. Ezekről az élményeimről pedig írtam nektek egy kis naplót, amit fokozatosan megosztok veletek. Ennek a címe Alone in Europe lesz, szóval ezt keressétek.

Szóval egy dolog maradt már csak hátra, kövess minket facebookon, hogy le ne maradj az utazás részleteiről!

Borítókép: europa.eu